UKM Molde

Ung Kultur Møtes

Musikk

Annet

Kultur

UKM (Ung Kultur Møtes) jobber for å fremme og utvikle ung kultur over hele landet. UKM er landets største ungdomsaktivitet! Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Følg oss i sosiale medier

I UKM får du som ungdom unike erfaringer du kan ta med deg videre, enten det er som artist, forfatter, produsent, journalist, filmfotograf eller leder.

UKM er for deg som vil skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt. Er du glad i å synge, danse, spille instrument, fotografere, tegne, er hekta på cosplay eller noe annet? Elsker du å lage kunstferdige kaker og bakverk? Alt som kan vises frem på en scene, skjerm eller stilles ut kan du delta med på UKM.

Det er også mulig å delta som arrangør/crew! Det vil si at du kan være artistvert, konferansier, fotograf, SoMe-ansvarlig, delta i arrangørkomitéen, være tekniker sammen med proffe lys- og lydfolk og mer til.

Følg med på nyhetssida på Ungimolde.no og under Hva skjer? for oppdatert informasjon og hva som skjer.

UKM har laget ny podcast! Hver mandag kommer nye episoder hvor du kan lære om UKM. Lytt til UKMpodden på spotify.

UKM-festivalen i Molde blir 27. april 2024!

Her er opptak fra UKM-festivalen i 2023:

Anne Berntsen

Ungdomsleder
94143153
Send e-post
Mer om UKM finner du her (nytt vindu)
På UKM kan du melde deg på med blant annet trapes-kunst. Foto: UKM MediaLivia Havlasova deltok på UKM 2019, her fra fylkesfestivalen i Kristiansund