Klubben - Molde ungdomsklubb

Rusfri og gratis ungdomsklubb

Samlingssted

Annet

Klubben er en rusfri og gratis klubb for ungdommer i ungdomsskolealder og videregående i Molde sentrum. Vi åpner 24.august! Følg oss på instagram, og du får oppdateringer på hva som skjer.

Følg oss i sosiale medier

Ungdomsklubben ligger i Fannestrandvegen 5, og åpner mandag 24.august for ungdom fra 8.klasse og opp til og med videregående skole.

Åpningstider:

Mandager: 14-20

Onsdager: 14-20

Fredager: 16-21

Telefonnummeret til Klubben er: 901 92 575

Stikk innom oss! Her kan du velge å gjøre leksene dine, spille playstation og brettspill, låne bøker fra biblioteket, få hjelp til å lage egne kulturprosjekt, være med på verksteder eller bare slappe av i en sofa. Vi vil arrangere aktiviteter og temakvelder. Det ryktes også om taco-fredag.

Vi følger selvsagt reglene for COVID-19. Det betyr at alle må vaske eller sprite hender når dere kommer, og holde 1 meter avstand til andre.

Offisiell åpning av Klubben skjedde fredag 21.august, men da med spesielt inviterte. Fra mandag 24.august er det vanlig åpningstid, og du er velkommen!

Bildene her er fra juni, da 8.trinn ved Bekkevoll ungdomsskole var på besøk på Klubben.

Hege Merethe Gagnat

ungdomsleder
901 14 024
Send e-post
8.trinn ved Bekkevoll ungdomsskole var på besøk før sommerferien8.trinn ved Bekkevoll ungdomsskole var på besøk før sommerferien